PASTÍS DE SANTIAGO (Thermomix)
Ingredients:
- 250 grams d'ametlles crues.
- 200 grams de sucre.
- La pell d'1 llimona (només la part groga).
- 4 ous.
- Mantega per greixar el motlle.
- Sucre glas per empolvar.
Preparació:
- Preescalfeu el forn a 180ºC.
- Poseu les ametlles al got i tritureu 10 seg/vel. 5, retiri del got i reservi.
- Sense rentar el got, poseu el sucre i polvoritzi 10 seg/vel. progressiva 5-10.
- Afegiu la pell de llimona i polvoritzi 10 seg/vel. progressiva 5/10.
- Incorpori els ous i barregeu 10 seg/vel. 4
- Agregeu l'ametlla triturada i barregi 5 seg/vel. 3.
- Aboqui la barreja en un motlle untat amb manteca. Hornee durant 15-20 minuts (180ºC). Dexeu
refredar i desmotllar. Guarnit el pastís posant la silueta d¡una creu de Santiago o una petxina de
pelegrí al centre i empolvori tota la superficie amb sucre glas.
Accessoris útils:
- Motlle refractari de 26-28 cm. o motlle desmuntable (26-28 cm. de diàmetre)
Font: https://youtu.be/bkyxq5GDUMs
que buena pinta tiene y no parece complicada de hacer
ResponEliminaHola Sergi,
ResponEliminaAmb moltes ganes de provar un d'aquest.
bona nit, Sergi,
ResponEliminaHe estat mirant el teu blog. El proper cap de setmana intentaré fer el pastís de Santiago. Tot ho has explicat molt detallat. Ja t'explicaré si em surt bé. Gràcies per la recepta.
Hola Sergi,
ResponEliminaQuina pinta! Dels millors postres que hi ha :)