Etiquetes

dijous, 17 d’octubre del 2019

                               PASTÍS DE SANTIAGO (Thermomix)



                                                          Imatge: velocidadcuchara.com 
Ingredients:
- 250 grams d'ametlles crues.
- 200 grams de sucre.
- La pell d'1 llimona (només la part groga).
- 4 ous.
- Mantega per greixar el motlle.
- Sucre glas per empolvar.

Preparació:
- Preescalfeu el forn a 180ºC.
- Poseu les ametlles al got i tritureu 10 seg/vel. 5, retiri del got i reservi.
- Sense rentar el got, poseu el sucre i polvoritzi 10 seg/vel. progressiva 5-10.
- Afegiu la pell de llimona i polvoritzi 10 seg/vel. progressiva 5/10.
- Incorpori els ous i barregeu 10 seg/vel. 4
- Agregeu l'ametlla triturada i barregi 5 seg/vel. 3.
- Aboqui la barreja en un motlle untat amb manteca. Hornee durant 15-20 minuts (180ºC). Dexeu
  refredar i desmotllar. Guarnit el pastís posant la silueta d¡una creu de Santiago o una petxina de
  pelegrí al centre i empolvori tota la superficie amb sucre glas.

Accessoris útils:
- Motlle refractari de 26-28 cm. o motlle desmuntable (26-28 cm. de diàmetre)

                                                     
                                                       Font:  https://youtu.be/bkyxq5GDUMs



4 comentaris:

  1. que buena pinta tiene y no parece complicada de hacer

    ResponElimina
  2. Hola Sergi,

    Amb moltes ganes de provar un d'aquest.

    ResponElimina
  3. bona nit, Sergi,
    He estat mirant el teu blog. El proper cap de setmana intentaré fer el pastís de Santiago. Tot ho has explicat molt detallat. Ja t'explicaré si em surt bé. Gràcies per la recepta.

    ResponElimina
  4. Hola Sergi,

    Quina pinta! Dels millors postres que hi ha :)

    ResponElimina