RECEPTA FLAM XOCOLATA
Imagen: dulcesfelicidades.comIngredients:
- 1 litre de nata
- 1 sobre de flam Royal
- 1 rajola de xocolata pura
- 1/4 de rajola de xocolata amb ametlles (opcional, per ratllar)
- 1/4 de rajola de xocolata blanc (opcional, per ratllar)
Preparació:
- Posar a bullir la nata i desfer el sobre de flam donant voltes fins que aquest estigui completament
dissolt.
- Quan el flam estigui dissolt en la nata calenta, desfer la rajola de xocolata negre fet a trossos en la
mateixa nata calenta. Donar voltes amb una cullera fins que es desfaci del tot. Quan vagi a bullir,
retirar del foc.
- Passar-ho tot a un motlle i deixar refredar.
- Quan estigui fret co-locarlo en la nevera.
- Abans de servir, donar-li la volta sobre un plat decoratiu.
Decoració:
- Ratlleu al xocolata blanca i la xocolata amb ametlles.
- Cobrir el flam amb la ratlladura de tots dos xocolates i repartir-lo com més li agradi.
El pastis de Santiago el faré.
ResponElimina